2.15.2011

So in this blockbuster dream...

Τα είχε όλα μέσα. Αίμα, σεξ, βία, κωμωδία, πρωταγωνιστές τιμημένους με όσκαρ (Hillary Swank, robert de niro), τρόμο και πάνω απο όλα ανατροπές. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχες ιδέα σε ποιό μέρος θα σε έβγαζε το μυαλό μου.

Ξεκινάμε με το σκηνικό ενός θρίλερ στην αμερικάνικη επαρχία. Αυτό νομίζω οτι ήταν δηλαδή. Κάτι ψιλο post apocalyptic με ανθρωποφάγους κιετς. Ένας χίπις προστάτευε την Swank και έμεναν σε ένα πράγμα σα χωματερή. Εγώ εκεί απλά παρακολουθούσα στην αρχή αλλα μετά μου έδωσα πιο ενεργό ρόλο όταν έπεισα την Swank να τον πηδήξει τον κακομοίρη χίπη που είχε να γαμήσει κατι χρόνια. Αίμα και σπλάτερ σε διάφορες στιγμές είχαμε σε αυτό το segment.

Μετά το σκηνικό κάπως μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο. Άρχισα να περπατάω προς τα εξωτερικά ιατρεία και με ακολουθούσαν δύο ηλικιωμένες κυρίες που συζητούσαν για τους γιους τους που είχαν πάει στον πόλεμο. Λίγο πριν τα ιατρεία πήγα να πάρω ενα καφέ και είδα τον φίλο μου τον Αντώνη να αράζει και κάθησα λιγο μαζί του.

Μετά απο αυτό μπήκα σε ένα κλιμακοστάσιο και άρχισα να κατεβαίνω σε κάτι μπουντρούμια. Οι σκάλες ήταν σκονισμένες και είχαν κόκαλα. Κρατούσα δυο σπαθιά και επειδή είχαν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους οι όροφοι, πηδούσα απο πάτωμα σε πάτωμα και προσγειωνόμουν σε αργή κίνηση. Στο δρόμο προς τα κάτω πλακώθηκα και με 1-2 πλάσματα που δε θυμάμαι ακριβώς τι ήταν.

Το υπόγειο λοιπόν που έφτασα ήταν μια αποθήκη με διάφορα πράγματα απο το σπίτι μου. Όργανα guitar hero και rock band, δυο βιβλιοθήκες με παλιά κουτιά και πολλά άλλα. Στο υπόγειο ήταν ο De Niro και πιασαμε την κουβεντα για το meet the fockers. Ο De Niro παίζει όπου βρεί μου φαίνεται. Πολλοί φίλοι σε αυτό το υπόγειο. Τα είπαμε, καλα περάσαμε δε λέω.

Θυμήθηκα οτι είχα και μια κουβέντα με κάποιον διπλα σε ένα μπαλκονι για τον bruce lee και πως πήρε τον ρόλο του Kato στο Green Hornet. Δε θυμάμαι σε ποια στιγμή της υπερπαραγωγής ηταν αυτό ομως.

Έγιναν και άλλα περίεργα. Πολύ περίεργα για να τα αναφερω... λολ

Καλημέρα σας...

No comments: