2.08.2011

Μικρές Ιστορίες απο συναυλίες pt 3

God is an astronaut Σάββατο 8/11 2008




Τους περιμέναμε πως και πως! Αυτό που έγινε στο ΑΝ όμως εκείνη τη μέρα δε το είχαμε φανταστεί! Ένας φίλος απο Θεσσαλονίκη θα ερχόταν για αυτούς όλο χαρά! Μας είχε πρήξει με την μπαντάρα και την μπαντάρα!

Θυμάμαι πολύ καθαρά λοιπόν οτι εκείνες τις μέρες έκανε πολύ ζέστη στην Αθήνα. Τόσο πολύ που το ΑΝ ήταν ένα κολαστήριο. Γεμάτο ασφυκτικά απο κόσμο σε μια τεράστια ομαδική σάουνα. Το merchandise της μπάντας εξαφανισμένο. Ούτε ψίχουλο δεν είχε μείνει. Απόδειξη του πόσο γουστάρει το Ελληνικό κοινό αυτήν την μπάντα.

Κάποια στιγμή πριν ξεκινήσουν ήρθε και ο φίλος απο τον Βορρά μαζί με την κοπέλα του για κάποιο λόγο. Η οποία μάλιστα ήταν ντυμένη με χίλια δυο ρούχα και έκανε μπάμ οτι δεν ήθελε και πολύ να είναι εκεί. Η ζέστη μέσα στο ΑΝ είχε χτυπήσει κόκκινα. Όταν η μπάντα άρχισε να παίζει και μετά απο ένα εικοσάλεπτο δεν παραξενεύτηκα που ο φίλος μας αποχαιρέτησε επειδή δεν την πάλευε η κοπέλα. Έδωσε 54 ευρώ για να μπούνε στο ΑΝ και όσα τους κόστισε το ταξίδι για να κάτσει είκοσι λεπτά. Τι σέρνει και που το πάει να μου πει κάποιος.

Η μπάντα ενθουσιασμένη απο την υποδοχή τα έδωσε όλα. Είχαν κανονίσει και δυο τραγούδια για encore αλλά δεν είχαν το κουράγιο να φύγουν και να γυρίσουν στην σκηνή. Ο κιθαρίστας μας είπε οτι δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Ο μπασίστας είχε κάτσει κάτω και προσπαθούσε εξαντλημένος να δροσιστεί. Υποσχέθηκαν να ξαναέρθουν σύντομα για να δείξουν το πλήρες σόου τους και έτσι έκαναν 7 μήνες μετά στο Gagarin.

Τέτοιες μπάντες, που παίζουν μπροστά σε κοινό εκατό ατόμων στην πατρίδα τους, έρχονται εδώ και κάνουν sold out. Λογικό είναι να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα μας. Προχτές στην τελευταία τους συναυλία γεμίσανε για μια ακόμα φορά το μαγαζί. Παίξανε και πάλι άψογα και μας ευχαριστήσανε πολλές φορές!

Αντε και εις ανώτερα τους εύχομαι...

No comments: